Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Werken als flexer?

Sinds 1 mei 2017 zijn wij, Wendy, Milou & Kylie, begonnen als HR Intercedenten op het Flexbureau van Elver. Wij regelen de inzet van alle flexmedewerkers binnen Elver. Daarnaast zijn wij het aanspreekpunt voor flexmedewerkers als het gaat om bijvoorbeeld vragen rondom contracten/mutaties, deskundigheidsbevordering, ontwikkeling en verzuimbegeleiding (goed werkgeverschap). Wij adviseren teams op het gebied van personeelsinzet en zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe flexmedewerkers.

Wat kan het Flexbureau jou bieden?
• Via ons geavanceerde plansysteem kun jij zelf aangeven wanneer jij kan werken. Jij geeft jouw beschikbaarheid door en tevens kun je bieden op openstaande diensten waar jouw voorkeur naar uit gaat.
• Tot de mogelijkheden behoren flexibel werken op verschillende groepen (wonen en dagbesteding) of voor een langere tijd gedetacheerd worden naar een werkplek bijvoorbeeld voor de duur van een zwangerschapsverlof. Wij hebben mogelijkheden binnen onze locaties in Arnhem, Laag-Soeren, Nieuw-Wehl en omgeving. Verder mag je intern mee solliciteren op de vacatures die uitkomen;
• Je volgt een interne weerbaarheidstraining, reanimatie-, medicijn- en epilepsiecursus. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van (online) cursussen afgestemd op jouw behoefte;
• Met de intercedentes van het Flexbureau kijk je naar jouw wensen en mogelijkheden om zo een passende baan te vinden. Wij gaan met jou in gesprek over de grootte van jouw contract, echter verwachten we een minimale beschikbaarheid van 2 dagen in de week;
• Wij bieden jou in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring. Voorwaarden en uren zijn bespreekbaar. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.
• Elver biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan en een eindejaarsuitkering.

Ben jij in het bezit van een relevante diploma op niveau 3, 4 of 5 en heb jij ervaring binnen de Gehandicaptenzorg? Reageer dan op onze vacatures.

Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan Kylie Helmink, Milou Veldhuis of Wendy Lansink, HR intercedentes, via 0314 - 69 62 15 of mail ons via Flexbureau@elver.nl.

Hartelijke groeten,

Wendy Lansink, Milou Veldhuis & Kylie Helmink