Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Elver opent voor de tweede keer een Pop-up Sjop in het centrum van Doetinchem

Donderdag 23 mei heeft Elver voor de tweede keer een Pop-up Sjop geopend aan de Boliestraat 15 in Doetinchem. De winkel wordt de komende weken van donderdag tot en met zondag volledig gerund door deelnemers en begeleiders.

24.05.2019

Elver wil graag de creativiteit van mensen met een beperking laten zien en benadrukken dat er hele mooie en kwalitatief goede producten worden gemaakt. Maar belangrijker nog is het gevoel van de deelnemers. Ze kijken echt uit naar de ontmoeting met de klant. Het ervaren van gewoon meedoen en meetellen in de maatschappij. Deelneemster Sharmain geeft dit ook aan: “Ik vind het heel gezellig als het lekker druk is. Vandaag was het ook heel druk. Dan mag ik helpen met cadeautjes inpakken. Ik heb zelf ook veel spullen gemaakt, zoals de zeepjes.”

Meetellen en meedoen

In het tijdelijke verkooppunt worden de bekende unieke ambachtelijk gemaakte cadeauartikelen verkocht. Alle producten zijn gemaakt door de deelnemers van Elver van dagbestedingslocaties in Arnhem en de Achterhoek. Voor de deelnemers heeft de verkoop van de eigengemaakte producten grote meerwaarde. Het trots zijn op het eindresultaat en de ervaring ertoe te doen in de maatschappij is het grootste cadeau om mee te geven.

Welkom

Liefhebbers kunnen van donderdag tot en met zaterdag in de Pop-up Sjop in Doetinchem terecht. Ook op koopzondagen bent u van harte welkom. Deelnemers en begeleiders runnen de winkel, totdat deze op zaterdag 15 juni weer haar deuren sluit.

Elk verhaal telt

Elver zorgt binnen haar dagbestedingslocaties voor een zinvolle en betekenisvolle invulling van de dag voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij wordt vooral naar het unieke eigen verhaal van iedere deelnemer gekeken. Waar nodig of wenselijk wordt maatwerk ingezet. Door de deelnemer centraal te zetten, voelen zij zich gewaardeerd en maken ze deel uit van de maatschappij. Naast dagbesteding biedt Elver ook diensten aan op het gebied van wonen, logeren en behandelen in het Behandelcentrum aan. Meer informatie is te vinden op www.elver.nl.